Tengah feeling-feeling ingat zaman haji 2011 walau skang dah 2014. Mentara ada umur berazam nak coretkan sampai abis. Tapi takde mood. Eh?! Ya Allah dah 2015! 2016? Fuh

Sunday, August 09, 2015

Garden wedding


Pegi majlis kawin member skolah dulu. Majlis nya dibuat waktu malam.

Sampai majlis, tengok gaya macam garden wedding. Aku yang kekampungan nih baru jejak kaki dah rasa nak angkat kaki.



Pegi kenduri kawin nak tangkap gambaq,
Gambaq pengantin takdak. Huahuahua.

3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Anonymous said...

Lawa gila rumah tu - Ami

Petiais said...

Ami,
Long time no see. Kabare. Tu bukan rumah pengantin tuh. Tempat sewaan utk event kot? Mmg lawo macam obersea, nak plak malam. Kat area pulau meranti sana nun.