Tengah feeling-feeling ingat zaman haji 2011 walau skang dah 2014. Mentara ada umur berazam nak coretkan sampai abis. Tapi takde mood. Eh?! Ya Allah dah 2015! 2016? Fuh

Thursday, September 27, 2007

baFAkalFAL teFEmanFAN hiFIdupFUP

mid-sem exam..

aku exam ari tu..pepagi..haihh

abis exam baru aku perasan aku sebelah budak foreigner dari CHINA..
ye budak tu comel..hehe..aku pun ape lagi..gurau sikit ngan member aku

woi!
hah?
ko tgk sebelah aku(sambil mulut tersengih)
(member pun jenguk sebelah aku)ape dia?
hehe..bakal teman idup aku
(member sengih )
herk?!
aper hal?
OHFOH MYFYE GODFOD!
naper?
oforangfang befelafakangfang cifinafa infindonfon!

Monday, September 10, 2007

intai

duduk sini.ada seseorang yang menarik minat aku. dan selalu lah aku perhatikan dia dan buat2 tertembung. fakulti same pulak tuh..lagi senang.. :P..hehe..maka byk la bende ttg dia aku tahu..secara tak sengaja ye..harap maklum..bukan aku cari..

dan tempat kami belajar ade akaun dibuka utk ambik lecture notes setiap subjek.gune id student dan ic .maka..

pernah le aku intai akaun dia...hehe..aku tgk date utk last log in dah lame da..kire aku la yg masuk akaun tuh setelah lame dia tak bukak..saje je bukak..suke tgk name dia..hehe

dan baru2 nih....

akaun aku...last log in aku bulan lepas..tapi date tuh bulan ni..hm...mule2 aku ingat aku yg ade masalah memori jangka masa pendek...tapi...

ye akaun aku diintai org lain juge..

Sunday, September 02, 2007

musuh

akak: ko nih duduk sini ..buat baik ngan senior..senang hidup ko kat sini ..tau tak?!
aku : em.tau.

ah aku bukan kaki bodek tak pandai le plak bab2 nih.slalu akak2 aku pesan bende alah nih.aku tau sbb aku tak byk kenalan .jadik untuk menyenangkan idup aku ar ..so rapat2 ar ngan senior..tapi ntah bagi aku kebanyakan nye kereks++..jadi aku pun tak de ati nak berbaik atau mmpunyai hubungan pun..yer ar senyuman dibalas dgn mulut masam.sape selera nak tgk muke camtuh.end up aku pun masamkan muke kalo jumpe org mcm tuh.dia ingat lawa tayang muke masam jeruk tuh.dan dia ingat aku kempunan sgt nak senyum ngan dia..mintak maap bukan kutuk..luahan perasaan ;)



sebulan kemudian..

aku telah pun mempunyai musuh di kalangan senior..
dan...

mujur...
geng brother tuh tak besar sgt..kalau tak ..hm..

DUSH!
abis ar aku kene ngan dia..kot dia buli aku through club yg aku masuk..hm..ntah le...