Tengah feeling-feeling ingat zaman haji 2011 walau skang dah 2014. Mentara ada umur berazam nak coretkan sampai abis. Tapi takde mood. Eh?! Ya Allah dah 2015! 2016? Fuh

Monday, May 03, 2010

Uji kelembutan jari kamu



Cuba setakat mana pencapaian anda. Hanya tulis semula perkataan yang diberikan. Anda rasa anda cukup pantas? Antara perkataan yang sering digunakan! setiap kali anda cuba memecah rekod, anda akan alami peningkatan yang menakjubkan :)

http://malaysian-speedtest.10-fast-fingers.com/

Mula-mula aku jumpa, bila aku baca blog ustad ni. Memandangkan masa tu(baca:praktikal), aku tengah isi rekod yang ke 800 berapa entah, macam nak muntah. Ambik ar angin kejap buat benda alah ni. Korang cuba lah. Uji sikit apa kebaikan korang dapat setelah ber 'chatting' ketika dalam kelas, ketika dalam makmal, ketika dalam ketika dalam ketika dalam macam-macam lagi lah, huahuahua.

Selesai aku uji jari, aku forwardkan pula kepada rakan sepraktikal aku yang ada di aras satu, berlainan unit dengan aku. Dah main sorang dah ar kan, pegi ajak pulak ramai-ramai. :)).


Semalam aku dapat semula uji test jari ni.
Banyak kali Yani forwardkan url ni dalam YM aku. Mungkin sebab aku tak reportkan pada dia apa result aku, maka dia forwardkan semula lagi. Aku katakan pada Yani, aku tak nak buat atas dasar reputasi. Barangkali mesej YM tak sampai. Kali ke-3, Sha pulak pass. Mungkin terkena aura Yani.

'Cer buat sekali, berapa speed ko?'
'dapat rank no 4'
'no 4? yani terkezuttt sampai pengsan, tak nak bangun study dah'
kami berdekah gelakkan yani dalam YM.


Masa praktikal, rakan sepraktikal aku forwardkan uji test jari pada secretary di unit dia bekerja. Tekun akak secretary menaip dengan gigih dan semangatnya, bila dia tahu tentang no 4 tuh.





video